VC ZWIJNAARDE FAMILIALE CLUB MET PROFESSIONELE STRUCTUUR... EN NIET ANDERSOM!
 

 

U bent nu hier: Home - Gastenboek
VC Zwijnaarde
 

GASTENBOEK

Dit is het gastenboek van VC Zwijnaarde.

Laster en/of vermeend taalgebruik wordt onmiddellijk verwijderd.

W

(* Verplichte velden)

Berichten

Superdelege (24/08/2017 13:03)
Beste spelers, ouders en sympathisanten van VC Zwijnaarde, afgelopen dinsdag 22 augustus 2017 werd onze club nogmaals in diepe rouw gedompeld door het overlijden van Dhr Marcel Raveel, vader onze bestuursleden/medewerkers Ronny en Erwin en Guy Raveel . Marcel was vroeger zelf ook bestuurslid en een drijvende kracht achter onze club waar hij reeds meer dan 40 jaar deel van uitmaakte en de laatste tijd als fervent supporter, die VC Zwijnaarde nog steeds in zijn hart droeg. Marcel was er vroeger altijd voor VC Zwijnaarde , hij was er één van de stuwende krachten en hij was er steeds overal waar kon en moest om de handen ut de mouwen te steken op de club. Daar naast kon je Marcel ook steeds op de Vlaamse wegen en zelfs ver daar buiten zien wandelen of fietsen , hij was steeds op stap, (nog een andere hobby van hem). Ik wil Marcel in naam van VC nogmaals bedanken voor zijn tomeloze inzet voor VC. Marcel het gaat je goed hierboven en we zullen je nooit vergeten, BEDANKT ! VC Zwijnaarde betuigt tevens zijn oprecht medeleven aan Ronny , Erwin en Guy alsook zijn kleinkinderen Jimmy ,Laetitia en andere kleinkinderen.
Superdelege (21/07/2017 10:35)
Ook het komende seizoen is het niet verboden om hier op het gastenboek eens iets te posten als speler , supporter van VC Zwijnaarde!
superdelege (30/06/2017 13:41)
We zijn voor onze jeugdwerking bij VC Zwijnaarde nog op zoek naar een TVJO! Bij interesse kan u met mij contact opnemen via PB of via vc.zwijnaarde@telenet.be of via 0477 24 26 30. (Geert Elias Voorzitter) Men zegge het verder...
Suerdelege (27/04/2017 08:05)
Seizoen 2016/2017 zit erop voor VC Zwijnaarde en eindigde dus afgelopen zondag in mineur door die dekselse eindrondes. We eindigden in de regulaire competitie tweede ,wat dus deelname betekende aan de eindrondes om te stijgen naar tweede provinciale. Maar driewerf helaas weer niets! De eerste wedstrijd ( wat tevens ook de laatste werd in de eindronde) tegen VK Watervliet eindigde dus in het voordeel van Watervliet met 1-3. Waren zij nu zovéél beter? Neen , maar ze waren sneller in de omschakeling en veel efficiënter . Een hechte groep die er wou voor gaan en dat deden ze dan ook. Een eerste klip werd voor hem omzeild (VC Zwijnaarde) en ze klaarden alvast deze klus! Maar toegegeven ze waren iets beter en verdienden méér een volgende wedstrijd in hun parcours naar tweede provinciale. Spijtig voor ons maar …….op dan naar volgend seizoen! Terug een plaatsje in de top drie zou fijn zijn , natuurlijk eventueel met een periodetitel met bijhorende eindrondes . Dit moet dus terug ons doel zijn met een nieuwe trainersstaf. Tot volgend seizoen
superdelege (19/04/2017 08:49)
Na loting is onze eerste tegenstander in de eindrondewedstrijden voor promotie naar 2 de provinciale Watervliet geworden. We mogen hen thuis ontvangen. Watervliet een ploeg uit de derde A reeks. Voorstelling club Clubnaam: VK Watervliet Clubkleuren: Wit-Rood Stamnummer: 07558 Adres: Veldstraat, 9988 Watervliet Voorzitter : Martin Willems Hoofdtrainer : Janos Blanckaert Ze eindigden derde gelijk met Assenede met 60 punten, na de kampioen uit de reeks Bellem met 72 punten en Poesele A met 61 punten als tweede. Watervliet haalde in de eerste periodekampioenschap 24 punten, in de tweede 21 punten en pakte ook maar 15 punten in de derde periode. Op dit gebied een beetje gelijk met VC. Maar scoren deden ze wel veel beter, 85 keer ! Waar wij maar 66 keer scoorden . Tegengoals zij 38 wij 39 tegen. Watervliet won 19 keer, 3x gelijk en verloor 8 keer. Ze konden ook zeven keer de nul houden, en konden driemaal niet scoren. Ze verloren 5 keer met 1 doelpunt verschil , en wonnen 4 keer met 1 goal verschil. Dit wordt zeker een moeilijke wedstrijd tegen een sterke tegenstander en we zullen er vol moeten tegen aangaan om deze moeilijke klip te omzeilen! Onze goalgetter Wim De Pauw zal er al zeker niet bij zijn wegens een kwetsuur en Fred Van Boven is ook zeer twijfelachtig. Voor de rest is iedereen wel speelklaar . Succes mannen ! C’mon VC!!!!
WIBO (18/04/2017 13:48)
23/04/2017 om 15 uur VC Zwijnaarde - Watervliet
Superdelege (17/04/2017 10:20)
Ook in zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2016/2017, tegen Zaffelare, kon VC Zwijnaarde de drie punten niet thuis houden! Een puntendeling zou meer rechtvaardiger geweest zijn maar Zaffelare kon op één van hun talrijke counters toch het laken naar zich toe trekken. Het moet gezegd worden dat Zaffelare een sterke , stevige en snelle ploeg is , die met enkele zeer goede spelers een vlot draaiend geheel vormt. Een defensief goed georganiseerde achterlijn, een vlot draaiend middenveld die beide flanken goed gebruikt en de bal goed verdeeld en rond speelt, en twee tot drie snelle aanvallers die op de counter loeren. Kortom een goed spelende ploeg die een te duchten tegenstander zal zijn in de komende eindrondes van derde provinciale om te stijgen. Maar het moet gezegd worden dat VC ook mooie driehoekjes op de mat legde en er soms ook zelf gevaarlijk uitkwam, maar de afwerking was veelal wat minder, ook soms door wat pech konden we toch niet scoren. De eindscore werd dan ook 1-2 en VC kroop met de staart tussen de benen naar de kleedkamer. Een seizoen dat eindigde in mineur, althans wat de competitie betreft. Nu moeten we met volle overgave en inzet de eindspurt inzetten om toch nog de poort naar tweede provinciale via eindronde open te beuken en zo de einddoelstelling binnen te halen! Komaan mannen nog drie keer vlammen en doe het voor de Voorzitter , de mensen van het bestuur en alle andere medewerkers en de supporters! Zij verdienen het! Go VC !
Superdelege (11/04/2017 09:29)
Afgelopen zondag op de voorlaatste, 29 ste speeldag, moest VC Zwijnaarde op bezoek bij ons andere zwarte beest voor VC nml. VSV Gent. Een match zonder veel belang voor ons , een verplicht nummertje in een vakantie week, we waren toch al zeker van deelname aan de eindrondes in Derde Provinciale. Bovendien op de dag van Parijs-Roubaix en velen lieten deze wedstrijd dan ook links liggen . Het was een eerste uitzonderlijk prachtige zonnige dag en een grote dag in de koerswereld dus . Ook voor ondergetekende, want ook op deze dag was het zijn “duifje” haar verjaardag en waren we 34 jaar gehuwd! Maar Super stond toch op het voetbal, van echte liefde gesproken!!! ’s Avonds werd dit ruimschoots goed gemaakt met een tete a tete ! Terug naar de wedstrijd… In de eerste minuut kreeg VC al een reuze kans maar Kjell kon deze kans niet omzetten in een vroeg doelpunt. VSV voetbalde slordig en ongestructureerd en liep wat onbeholpen te voetballen. VC daar en tegen had meer balbezit en voetbalde meer kansjes bij elkaar met soms een iets grotere tussen door, die telkens de nek werd omgewrongen. Ook de scheids (die er overigens alleen voorstond) nam soms zeer rare beslissingen in het nadeel van VC. Kjell De Cock die alleen richting doel afstormde werd foutief gestopt net buiten de 16 , normaal dus de rode kaart! Antwoord vd scheids , neen meneer de doelman stond nog in doel !!!!! Begrijpen wie kan ! Toch had VC dus kansen genoeg om de zege mee te nemen richting Zwijnaarde maar liet telkens de kansen liggen. Ook Youri werd nog eens zeer hard aangepakt richting doel (moest zelfs zwaar gehavend het veld verlaten met een hoofdwonde), alweer geen gele kaart, dit trouwens alweer door de speler die rood moest hebben gehad door de vorige fout op Kjell. VSV kwam meer door zijn inzet in het spel (niet door mooi voetbal) en nam stilaan het spel in handen diep in de tweede helft. En ja hoor, VC miste de kansen en kreeg het deksel op de neus en een paar minuten voor affluiten scoorde de thuisploeg toch een doelpunt goed voor hun nodige driepunter. En voor we het echt beseften stonden we daar met lege handen. Een tweede opeenvolgende nederlaag voor VC! Nu moeten we onze wonden likken, de kopjes omhoog, de gekwetsten verzorgen en op naar de eindrondes! Komaan VC nog even en we zitten waar VC Zwijnaarde thuis hoort! Mvg Superdelege.
Superdelege (29/03/2017 09:07)
Een gedreven Muide AZ diende VC Zwijnaarde de eerste nederlaag van het seizoen toe op VCZ eigen terrein dan nog. Een toch verdiende zege van een collectief sterk Muide dat met veel inzet speelde en de wil om ons te kloppen. Zwijnaarde was onthoofd door de afwezigheid van vier basisspelers en daar hebben ze maximaal van geprofiteerd. Lybaert scoorde een knap doelpunt. De match ging goed op en neer met kansen langs beide zijden. Zwijnaarde probeerde na de rust hun voordeel in gestalte uit te buiten, maar ook doelman Everaert speelde een perfecte partij. Zwijnaarde daar en tegen kende een collectieve off-day en speelde dan ook een slappe partij vandaag. Op naar de eindrondes mannen!
Superdelege (21/03/2017 09:10)
Prachtprestatie van VC op de leider Exc.Mariakerke 0-0. Een wedstrijd die niet door VC mocht gewonnen worden door de scheids! Wat een thuisarbieter, bang voor de juiste beslissing te nemen en Mariakerke te zien verliezen bij hun kampioenenviering. Ook de thuisploeg speelde met overdreven hautaine, arrogantie tegenover VC spelers. Op het terrein spuwen naar onze spelers, elleboogwerk uitdelen, cinema spelen, scheids beïnvloeden.... VC was de morele winnaar ! Proficiat mannen! En btw we zijn er dan nog letterlijk bestolen ook! Nietwaar Bart De Baere! Volledige inhoud van zijn sporttas!!!
Superdelege (24/01/2017 10:07)
Bedankt voor de alweer schitterende en totaal afgewerkte Nieuwjaarsreceptie van VC Zwijnaarde afgelopen zondag 22 januari in onze kantine na de wedstrijd van ons eerste elftal, het was weer zeer verzorgd en er was niets te kort kwestie van hapjes en dranken.... top! Bedankt bestuur!
Ouwenys (12/01/2017 14:36)
Nieuwjaarsreceptie op het Dorpsplein Oké Naar Hou ende Trou Oké 2-1 achter komen Niet oké Bijna sh..... in de broek Niet Oké Met de drie punten terug, verdiend of niet Zeker Oké Proficiat aan spelers, trainingsstaf, begeleiders en bestuur
Superdelege (10/01/2017 19:17)
Dat het een moeilijke uitwedstrijd ging worden "over de brug" bij HT Zwijnaarde stond zeker vast. We kregen alweer een warm en vriendelijke ontvangst. HT lag er natuurlijk op gebrand om ons de eerste nederlaag van het seizoen toe te brengen. Maar dat was bij HT zonder rekening te houden met onze 2 matchwinnaars Jeremy Hendrick en Yoeri Verstraeten. Zij maakten samen het verschil op deze spectaculaire derby. Doch HT legde fris en met momenten sprankelend voetbal op de kunstgrasmat. En VC liep een beetje achter de feiten aan. Tijdens de eerste helft kregen we heel weinig ruimte. Na de eerste helft stond VC 2-1 in het krijt. HT was iets gevaarlijker en stond terecht voor en hadden het moeilijk met hun snelle en vinnige omschakeling. De tweede helft zelfde spelbeeld maar VC kwam meer gedreven uit de kleedkamer. Door ervaring en sluwheid of was het slimheid maakte VC de klus af. Volgens hen misschien onterecht maar de uitslag telt. We brachten de drie punten mee terug naar Zwijnaarde en dat was de bedoeling. Alleen de kop positie pakken in het periodekampioenschap telde daar. Na de rust hebben we het dus veel slimmer en rustiger aangepakt. Door op de juiste momenten diepgang te zoeken, zie je dat het ons wél lukt om in twee-drie passen voor doel te komen. Nog zo’n voorbeeld: zien dat er volk in de backlijn staat en dan op het juiste moment voorzetten. We hebben ook veel karakter getoond, we kunnen echt wel zeggen dat er een ploeg tussen de lijnen staat. Proficiat aan de spelers en de trainer voor deze fantastische overwinning voor degenen die VC diep in hun hart dragen! Bedankt jongens!
WIBO (11/12/2016 20:23)
Bijna niet te geloven maar toch waar terug van een 2-0 naar een 2-3 winst. Proficiat aan allen en zoals ik al zei doe zo verder !
WIBO (04/12/2016 18:55)
Zaffelare- VCZ 2-3 Proficiat aan allen ! Ik keek er naar en zag dat het goed was ! Van 2-0 naar 2-3 Doe zo verder ! !
Superdelege (16/11/2016 12:23)
Onze jaarlijkse VC Zwijnaarde kwis gaat terug door op zat 17 december 2016 te 20.00 uur in onze kantiene! Een leuke en ludieke algemene kennis kwis voor iedereen. Door het jaarlijkse enorme succes van deze kwis is snel inschrijven de boodschap! Ploegen van max 4 pers met een inleg van 5 euro per persoon. De eerste vijf ploegen in de eindstand ontvangen een leuke prijs per deelnemer en natuurlijk de titel van "Slimste mensen van Zwijnaarde"! Inschrijven via Geert Elias. Test jullie algemene kennis en speel met een groepje vrienden mee! Tot dan!
kuisteam VC (09/10/2016 10:58)
Het is alweer een tijdje geleden dat ik vroeg om een beetje respect te betuigen van alle leden en sympathisanten binnen onze club VC Zwijnaarde t.t.z. (trainers ,afgevaardigden, spelers, ouders en supporters, en dit voor onze accommodatie, sportmateriaal en netheid op en rondom de terreinen en dit ook in de kleedkamers en douches! Alsook aan diegene die het steeds leuk vinden kauwgom en ander plakkerige snoep onder de tafels , stoelen en op de grond te plakken. Ook vooral op en rond de terreinen na de trainingen en wedstrijden vinden wij flesjes (veelal kapotgeslagen) , veel lege zakjes snoep, chips, blikjes (en niet uit onze kantine). Honderden sigarettenpeuken, bierglazen enz.... Toiletten vol gesch....ten en zo achtergelaten.... achter gelaten sportmateriaal ( ballen, hesjes, truitjes, trainingsvesten, handschoenen, zelfs voetbalschoenen enz....) het is verloren gezegd! Je moet eens zien wat er na elke wedstrijd of training achtergelaten wordt van kledij e.d. in de kleedkamers en gang enop de terreinen! Ongelooflijk! Mag ik jullie er dan ook op attent maken dat dit gaat moeten stoppen want er zal eens een kuisstop van één maand worden aangevangen en jullie kunnen dan zelf kuisen of in jullie eigen vuil voetballen en zich wassen in de ook nog vuil achter gelaten douches!
Superdelege (27/09/2016 15:36)
Papa van Milo, je kan dit ook morgen (woensdag) na de training afhandelen met de trainer David die trouwens ook bestuurslid is en jeugdverantwoordelijke. Alsook bij Geert Elias de Voorzitter.
Pieter (27/09/2016 09:56)
Waar kan ik ergens het rekeningnummer vinden, zodat ik het lidgeld kan betalen? Papa van Milo (U6)
Morelke (09/09/2016 16:10)
Goedemiddag, Morgen zaterdag spelen de U6 om 14U op Bassevelde, terrein ligt in de Beekstraat... We spreken af om 13u30. Groeten David