VC ZWIJNAARDE FAMILIALE CLUB MET PROFESSIONELE STRUCTUUR... EN NIET ANDERSOM!
 

 

U bent nu hier: Home - JEUGD - ALGEMENE INFORMATIE
VC Zwijnaarde
 

ALGEMENE INFORMATIE JEUGDWERKING


JEUGDVERANTWOORDELIJKEN

 


AANSLUITEN BIJ VC ZWIJNAARDE

U bent jong? U bent sportief? Voetbal spreekt u aan?

Aarzel dan niet en sluit u aan bij onze voetbalclub!

 

Om alles in goede banen te leiden kan u zich best HIER aanmelden (gelieve minimum naam en geboortedatum te vermelden) of eens langskomen op woensdag vanaf 08.08.2018. Tussen 17:00 en 19:00 zal er steeds iemand van de jeugdwerking aanwezig zijn om u de nodige informatie te verschaffen! Verder is het aangeraden (verplicht vanaf U15) om enkele proeftrainingen mee te doen (zonder verdere verplichtingen) alvorens definitief aan te sluiten!

 


UITPAS GENT

Samen met de andere Elk Talent Telt-partnerclubs (ETT) is SKV Oostakker sinds kort een UiTPAS partner geworden.

 

UiTPAS Gent is een spaar- en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Gent. Schrijf je je in voor de voetbalclub? Dan spaar je automatisch 25 punten op je UiTPAS. Ben je inwoner van Gent en heb je recht op verhoogde tegemoetkoming? Dan krijg je met je UiTPAS 80% korting op de inschrijvingsprijs.

 

Alle informatie over UiTPAS Gent vind je op https://uitin.gent.be/uitpas/wat.

 

Heb je nog geen UiTPAS? De UiTPAS kost maximaal 5 euro en kan door zowel Gentenaars als niet-Gentenaars aangekocht worden (vanaf 3 jaar). Inwoners van Gent die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming of in schuldbemiddeling zijn, hebben recht op een UiTPAS met kansentarief. Zij krijgen dankzij hun UiTPAS automatisch korting bij deelname aan vrijetijdsactiviteiten.

 

De UiTPAS is te koop in de Stadswinkel, bij de Jeugddienst, in bibliotheek De Krook, het Mobiel Dienstencentrum, Uitbureau, in het Infopunt Campus Prins Filip, het Infopunt De Knoop, het Infopunt Sint-Martensstraat en het Infopunt Sint-Amandsberg.

 

De basisprijs voor een UiTPAS is €5, kinderen en jongeren tot 18 jaar betalen maar €2 en iedereen die recht heeft op het kansentarief betaalt €1 voor de UiTPAS.

 

Documenten die nodig zijn om een UiTPAS aan kansentarief te kunnen aankopen:

 

    • Identiteitskaart of bewijs dat persoon Gentenaar is EN

 

    • Attest verhoogde tegemoetkoming (bij mutualiteit te verkrijgen) OF Bewijs van de advocaat dat de persoon in schuldbemiddeling is OF Bewijs van het OCMW dat de persoon een leefloon ontvangt

 

Mocht je hier nog vragen over hebben dan kan je altijd terecht op  of op  terecht.

 


JEUGDHERVORMINGEN 2014

Vanaf het seizoen 2014-2015 werden de jeugcompetities grondig herzien. Op basis van een drietal peilers zijn er uiteindelijk 15 'sleutels' bepaald welke de nieuwe aspecten omvatten van de hervorming.

U kan HIER alle hervormingen bekijken, inclusief het hoe en waarom! 

 


ELK TALENT TELT

Eind het seizoen S1617 trad ook VC Zwijnaarde toe tot het project 'Elk Talent Telt', dat onder impuls van KAA Gent, KRC Gent en de Stad Gent werd opgericht. Dit gezamelijk project met alle Gentse voetbalploegen is vooral gericht op een gemeenschappelijk samenwerking met als kernwaarden het welzijn van alle kinderen, ouderbetrokkenheid, respect, ondersteuning en community werking!

 

Voor meer informatie verwijzen we u verder naar de ETT pagina...