Clubnieuws

Paasstage 2021

10 april 0:15  Ondanks de winterse temperaturen en Corona werd onze jaarlijkse Paas Voetbalstage terug een succes!meer »

Vernieuwde Corona regels na nieuw MB

31 januari 11:15  De crisiscel van de KBVB, vergaderde opnieuw op maandag 25 januari. Tijdens deze vergadering werd de beslissing genomen om alle amateurcompetities met stijgen en dalen, voetbal en futsal, voor mannen en vrouwen, voor dit seizoen met onmiddellijke ingang stop te zetten en te annuleren. In het licht van de gezondheidsmaatregelen, met het oog op de bestrijding van Covid-19, bleek deze beslissing de enige mogelijke.meer »

Stopzetting amateur competities

26 januari 11:15  De crisiscel van de KBVB, is opnieuw bijeengekomen op 25.01.21. Tijdens deze vergadering is de unanieme beslissing genomen om alle amateurcompetities voor mannen en vrouwen dit seizoen met onmiddellijke ingang stop te zetten.meer »

Tranfernieuws

14 januari 12:45  Ook bij VC Zwijnaarde zijn de transfergesprekken op gang getrokken! Bekijk hier de evolutie...meer »

Nieuwe T1 aangesteld voor volgend seizoen

9 januari 12:15  Vandaag werd een akkoord bereikt met Dirk Dupré, die volgend seizoen de taak opneemt van T1 bij VC Zwijnaarde.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!