Accommodatie

Cmp: Hondelee 1 b

Opstelling

Op deze zonnige zondag zijn de buren van Sint-Denijs op bezoek. Maar het is wel degelijk herfst... de opwarming starten bij 6°C is iets minder aangenaam. Sint-Denijs speelt in groen, dus worden de rood-grijze retro-truitjes uit de kast gehaald voor VC.

De scheidsrechter is echter ook een vroege vogel en de match wordt om 9u55 al op gang gefloten. Tegen dat de thuissupporters goed en wel aan de zijlijn staan, is de bal al 2x voorin geraakt en heeft Niels beide kansen ook afgewerkt.

Halfweg het eerste kwart kan Louis een gemeten hoekschop van Niels binnenkoppen. En halfweg het tweede kwart kan Fardin ook één van de hoekschoppen binnentrappen. Tussenin heeft Sint-Denijs ook 1x kunnen scoren na een misverstand in onze verdediging. 4-1 bij de rust, en dat had nog wat meer kunnen zijn want een afstandsschot op de paal of een gemiste strafschop tellen niet mee in de uitslag.

De tweede helft kan Sint-Denijs iets hoger druk zetten, en een paar keer tot bij Tuur geraken. Maar verdediging en keeper kunnen alle aanvallen opvangen en wegwerken. Jasper kan alsnog een goal bijschrijven (afstandsschot tegen onderkant lat en binnen). Vlak voor het einde kan een voorzet van Pjotr en een overstapje van Bowie door Fardin binnen worden gelegd.

Eindstand: 6-1. Nu nog aan het aantal opgelegde opeenvolgende passen (10) geraken... maar met 8 zaten jullie al in de buurt.