29 oktober 2022 10:00

Accommodatie

Cmp: Sportcomplex Ter Wallen

Opstelling VC Zwijnaarde U15 A

Eind oktober, maar een lente-zon heet ons welkom op de velden van Merelbeke. Vanwege de vakantie zijn er 2 later afzeggingen, waardoor we met 13 de wedstrijd aanvatten.

In het eerste kwart is VC wel meer aan de bal, maar een doelpunt scoren lukt niet. Het tweede kwart geeft hetzelfde spelbeeld, maar deze mail kan Pjotr er wel eentje binnen leggen. Merelbeke speelt meer op de counter. Maar het lukt hen niet om er eentje voorbij Tuur te krijgen.

Het derde kwart krijgt Merelbeke een penalty (handspel). In eerste instantie kan Tuur de strafschop tegenhouden, maar de rebound is voor de strafschopnemen... alsnog 1-1

In het laatste kwart blijft VC druk vooruit zetten. Uiteindelijk wordt dat beloond met een 1-2 overwinning.

Het veld van Merelbeke heeft al veel afgezien, waardoor het zeer moeilijk spelen was. Hierdoor wordt het nog belangrijker om goed te communiceren met elkaar. (Zo snel als mogelijk, niet halverwege de pas).