Accommodatie

Cmp: Hondelee 1 b

Opstelling

De eerste match van de terugronde, dus komt JAGO Sint-Amandsberg op bezoek.

Vandaag beginnen we mooi om 10u, maar in tegenstelling tot 2 weken missen de laatkomers niet veel in het eerste kwart. De stand blijft op 0-0 staan. VC heeft wel de meeste kansen, maar de richting van afwerking staat nog niet op punt.

In het tweede kwart kan Louis dan toch een voorzet van Dimitar binnentikken. Tegelijk houdt de verdediging de sterke aanvallers van Jago uit het spel. Bij een volgende aanval krijgt Dimitar wel een (late) tik op zijn enkels (met geel voor een speler van Jago). Met het minimale verschil gaan we rusten.

In het derde kwart is er meer te beleven. Tuur moet enkele reddingen uitvoeren. Maar ook VC blijft druk zetten. Goalen komen er niet onmiddellijk, maar de bal belandt wel tegen de arm van een verdediger... Strafschop voor VC, en Lyano trapt deze rechtdoor binnen. Even later kan Jago wel tegenscoren. Een verre lob valt achter Tuur in doel. Met 2-1 blijft de spanning voor het laatste kwart.

In dat laatste kwart zijn er aan beide kanten kansen. Maar doelpunten volgen er niet uit. Tot in de laatste 5 minuten VC nog 2x kan tegenprikken. Eénmaal op hoekschop, en éénmal met een mooie voorzet van op rechts.

Proficiat met deze "fel" bevochten overwinning, met 4 verschillende doelpuntenmakers en 3 verschillende assist-gevers !! Jammer dat er geen enkele passen-reeks kon worden opgetekend... dat blijft nog altijd een werkpunt om rust in het spel te brengen ipv vaak 'chaotisch' heen en weer trappen...