Accommodatie

Cmp: Hondelee 1 b

Opstelling

Vandaag kwam Houtem op bezoek. De huidige leider in de competitie. In de heenmatch verloren we met één goal. Tijd om dit recht te zetten.

In de eerste helft is het spel gelijk opgaand. Kanjes aan beide kanten, en een bal die snel heen en weer gaat. Houtem kan eerst scoren. Maar in hetzelde kwart kan Louis omhalen op voorzet van Zion. Ruststand: 1-1

In de tweede helft krijgt Houten een goedkope penalty (na een duik van de jongste speler op het veld). 2-1... ook meteen de eindstand. Ondanks stevig aandringen van VC, geraken we niet meeer langs zij. Een reuze-kans voor een lege goal en zelfs een penalty zorgen niet voor een extra goal.

Met een zuur gevoel eindigen we de wedstrijd, maar als je niet kan scoren, is Houtem de verdiende winnaar...

Met 4 doelpunten in de laatste 4 wedstrijden is het duidelijk waar het werkpunt ligt voor de ploeg... Meer kansen creeëren en bij voorkeur efficiënter afwerken...