5 februari 2023 10:00

Accommodatie

Cmp: Hondelee 1 b

Opstelling

In het klassement zijn er 4 ploegen die afgescheiden zijn van 4 ploegen die nog niet gewonnen hebben. Eine behoort tot de 2de helft en zou dus een haalbare kaart moeten zijn, maar elke wedstrijd moet eerst gespeeld worden...

Omdat de scheidsrechter niet komt opdagen, wordt Bert nog eens gevraagd om in te vallen. Het was al een tijdje geleden, maar blijkbaar wordt het nu ook al moeilijk om op zondag een scheidsrechter te vinden. Met een kwartiertje vertraging kan de wedstrijd starten.

Het eerste kwart speelt zich vooral af op het middenveld. Maar VC kan toch iets vaker doorsteken en meer kansen kan creeëren. Uiteindelijk kan Louis 2x doorbreken en VC op voorsprong zetten. In het tweede kwart speelt Oliver voor het eerst mee in wedstrijdverband. Louis kan zijn hattrick binnenkoppen bij een afgemeten corner van Matisse. Bij een volgende corner lukt het Niels om de hoekschop rechtstreeks binnen te trappen. 4-0 bij de rust.

In de tweede helft kan VC het spel vasthouden en nog 3 extra doelpunten maken via Dimitar, Jasper en Ayoub. Het middenveld en de verdediging moeten het nodige werk verzetten, maar komen niet in grote problemen en kunnen de clean sheet mee vast houden.

Proficiat aan heel de groep. Opnieuw werd getoond dat er sinds nieuwjaar grote stappen zijn gezet...