Accommodatie

Onbekend

Heerlijk zonnig weer, 22 speleres staan klaar aan de aftrap.
De opstelling voor VC: Tuur - Ilias - Sabri - - Musti - Klajdi - Sarp - Dimitar - Zion - Damien - Gurman - Elias

Ongeloofelijke eerste drie minuten:  een schot van Gurman voorlangs, een schot op paal van Noah en een knappe save van de keeper van Merelbeke die het schot van Klajdi op de paal devieert.
Noah schiet de bal ver over en blutst op een haar na de wagen van de trainer. ;-)
Ondertussen loert Merelbeke op de counter en schiet voorlangs.
In de 13' denken alle bezoekers aan buitenspel, maar het doelpunt van Merelbeke telt. Het valt letterlijk uit de lucht.
Enkele minuten later breekt Noah door in het strafschopgebied: een speler van Merelbeke tackelt hem en de bal gaat op de stip.
Ilias zet de penalty feilloos om: 1-1!

Nu komt de druk van het groene geweld: een gevaarlijke vrije trap van Sabri en een bal op de paal tonen dat VC veel kansen creeert.
Een afstandsschot van Sarp en de doelman is verslaan: 1-2.
Na de drankpauze moet de Merelbeekse doelman2 supersaves uit zijn hoed toveren. Maar het derde schot van Gurman gaat erin. 1-3!

In de tweede helft maakt Dimitrov heel snel de 1-4. VC laat wat begaan en de vermoeidheid begint te spelen en ziedaar de tegenstander krijgt ploits vleugels en Merelbeke scoort: 2-4. Ilias , Sabri en Musti vormen een prima verdediging.
In  de 83' strand een afstandsschot van Noah op de deklat en in de rebound kan Dimitrov een tweede keer scoren.
Hij legt de einsdtand vast: 2-5!

Een terechte overwinning op het veld van onze buren. Bravo aan alle spelers.