Accommodatie

Onbekend

Opstelling VC Zwijnaarde U15 B

Het seizoen van U15B werd geopend op het veld van Merendree...

Behalve voor Klajdi (keeper) was dit de eerste officiële wedstrijd voor al de andere spelers. Door een aantal blessures in de kern waren we maar met 12 spelers aanwezig. Hopelijk zijn de anderen snel hersteld.

In de eerste helft (2x 20min) was het spel vrij evenwichtig, maar de kansen van Merendree gingen binnen, en die van Zwijnaarde niet. Met een 2-0 achterstand bij de rust werd de opstelling bijgestuurd door Michael.

Vlak na de rust kon Merendree nog één maal doorbreken en 3-0 maken. Maar drie minuten later kan Jasper de score voor VC openen. Vlak voor de de drankpauze brengen Lyano en Matisse de stand in evenwicht. 3-3 met nog 20 minuten te spelen.

In het laatste kwart kunnen Louis, Jasper (vrije schop) en Niels er nog eentje binnenleggen. De aanvallen van Merendree worden netjes (zonder overtredingen) opgevangen door de verdediging. En als ze er toch eens door geraken en een uitkomende keeper kunnen omspelen, stranden de pogingen net naast of zelfs op de paal.

Proficiat aan alle jongens (en de trainer) voor de getoonde inzet in deze wedstrijd !!