9052
Zwijnaarde
tel. +32 9 221 32 92

Opstelling

Ondanks dat de wekker vroeg staat voor een zondag (de opwarming begint al om 9u) zijn de jongens deze keer wel doelgericht vanaf het begin van de wedstijd. Zelfs de rode kleur van de truien zorgt niet voor verwarring. Na iets meer dan 10 minuten gaan 2 schoten naar het doel van Sint-Denijs allebei binnen (2-0).

Bij het op gang fluiten van van het tweede kwart is de aandacht even verzwakt en kan Sint-Denijs er eentje voorbij Tuur leggen (2-1). Maar nadien gaat de bal weer vlot over en weer, en krijgen beide ploegen enkele kleine kansen. Uiteindelijk kan Lyano de 3-1 ruststand vastleggen.

Na de rust is de meeste actie op het middenveld, zonder echt grote kansen. Als de keeper gepasseerd is, staan de verdedigers nog klaar om de bal te keren. Vlak voor de drankpauze wordt er wel binnen het strafschopgebied een fout op Senne gemaakt... Penalty... Jasper legt hem hard binnen. En onmiddellijk erna kan Louis er nog eentje binnen leggen.

In het laatste kwart kan Lyano zijn derde binnen leggen. En lukt het Sint-Denijs ook nog om één maal over Tuur heen te lobben.

Eindstand: 6-2, in een mooie en sportieve wedstrijd.