Positie op veld is indicatief en wordt bij aanvang vastgelegd door de trainer.

Accommodatie

Onbekend

Opstelling VC Zwijnaarde U15 B

Vandaag moeten we op bezoek bij Tenstar Melle. Dit is de ploeg die ons op het tornooi van Lotenhulle uit de finale hield.

De wegenwerken voor de poort van het terrein zorgen er voor dat enkelen een beetje aan de late kant zijn. Maar eenmaal uit de kleedkamer is iedereen één en al oor om de ploegtaktiek van 'interim'-trainer Jurgen te horen.

Terwijl de temperatuur stilaan boven de 20°C klimt, fluit de scheidsrechter de match om 12u30 op gang. Beide ploegen proberen mooi combinatie voetbal te spelen, maar het is Melle die na 8 minuten een eerste maal kan scoren. Bij de drinkpauze worden 4 spelers gewisseld en de nieuwe opstelling resulteert via een afstandsschot van Jasper meteen in een gelijkmaker. Tot aan de rust blijft het 1-1.

Na half-time blijven de kansen heen en weer gaan. Beide keepers moeten ook alert blijven... Toch kan Melle 2x scoren en een voorsprong nemen. Fjärill kan net voor de drank-pauze de aansluiting binnen te trappen. Alles kan nog in het laatste kwart.

Na een lichte overtreding, krijgt VC een  penalty. Maar Jasper trapt hem via de deklat over. Bram kan halfweg het laatste kwart wel de gelijkmaker binnen leggen. En ondanks de aanhoudende druk van VC (met 3 hoekschoppen op rij), lijkt het erop dat we met een gelijke stand zullen eindigen... tot Lyano nog eens goed kan uithalen en 2 minuten voor affluiten de 3-4 eindstand vastlegt.

Weer een spannende match, met 4 verschillende doelpuntmakers... maar voorval met inzet van alle 15 de spelers, die zelfs bij achterstand niet de kopjes laten hangen !! Proficiat met deze 3de overwinning.