Facebook Toestaan Niet toestaan

Op het mooiste veld van de competitie de mooiste overwinning van het seizoen voor Zwijnaarde: 1-7

KVCDT Borsbeke GEW. U15 B

1 - 7

VC Zwijnaarde U15 A

...
6'
Klajdi NIKA (schot)
13'
Gurman TOOR (afstandschot)
20'
Ilias MOENS (penalty)
28'
... (penalty)
33'
37'
Noah NELDE (schot)
58'
Gurman TOOR (schot)
60'

Competitie

2G15K

Datum

15 januari 2022 17:00

Accommodatie

Onbekend

Door problemen met de liveblog schakelen we vandaag over naar een klassiek wedstrijdverslag. ;-)
Kort voor aanvang van de match om 17u genieten we van een prachtige view van de skyline van Borsbeke.
Dit is warempel de club met de mooiste voetbalvelden en de ondergaande zon maakt het plaatje compleet.
Genoeg romantiek want de aftrap is ondertussen gegeven op het kunstgrasveld.

VC neemt onmiddellijk het heft in eigen handen: in geen tijd staat het 0-2 met goals van Gurman en Klajdi.
De thuisploeg wordt uit verband gespeeld en VC is heer en meester!
In minuut 20 krijgt VC een strafschop en onze centrale verdediger Ilias legt hem mooi in de linker hoek buiten bereik van de doelman.
0-3. Een droomscenario.

In de tweede 20´ wordt het oppassen geblazen.
Door coronaperikelen staan er 11 spelers op het veld er zijn geen vervangers beschikbaar.
VC wordt eventjes weggeduwd.
In minuut 28 scoort Klajdi echter en wordt het 0-4.
Een doorgebroken speler komt alleen voor goal maar Tuur houdt zijn netten schoon.

De scheidsrechter heeft echter een overtreding gezien en de daarop volgende strafschop voor de thuisploeg wordt omgezet: 1-4.
VC recht de rug en even later scoort Noah de 1-5. Er wordt gefeest aan de cornervlag - wat een bevrijding voor onze centrale middenvelder die zo graag wou scoren. :-D
Grappig, het spel hervat ondanks dat er nog 5 spelers van VC aan de cornervlag van de tegenstander staan te vieren.
In de derde time gaat VC verder op zijn elan: Gurman scoort in minuut 58 de 1-6 en twee minuten later de 1-7.
De thuisploeg heeft een aantal goede spoelers, maar zij worden listig uitgetikt door VC.

In  het laatste kwart krijgen onze spelers het wat lastiger en gezien er geen wisselspelers zijn begint de match zijn tol te eisen.
In minuut 64 krijgt Dimitar nog geel en in minuut 75 wordt een goal afgekeurd wegens buitenspel.
Maar de einstand ligt vast: een verdiende zege van een slim spelend Zwijnaarde: 1-7.

Proficiat met deze puike match, gelieve op dit elan verder te gaan!
Een goede match, een gelukkige coach en een extra tractatie van de sponsor verder zullen de spelers deze nacht ongetwijfeld wellicht goed slapen.

Bedankt aan alle supporters! U15 is een leeftijd waar het niet altijd zo cool lijkt als familieleden komen supporteren, maar geloof uw délégué maar dat de jongens erg blij en fier zijn als jullie aan de zijlijn staan.