Datum

3 september 2022 14:00

Accommodatie

Cmp: Rozebroecken

Onder een bewolkte (maar drukkend warme) hemel, hebben de spelers van U15A een mooie overwinning behaald op het plein van JAGO Sint-Amandsberg.

Vooraf moeten de ouders kiezen wie de eerste fair-play-ouder-sjaal zal dragen:  https://www.voetbalvlaanderen.be/nieuws/voor-het-eerst-fair-play-ouders-en-klassement-jeugdvoetbal-om-sportiviteit-op-te-krikken

In de eerste helft was het nog een beetje twijfelend met foutjes die ook werden afgestraft... We kwamen 3x op voorsprong (Louis, Ayoub en Dimitar), maar JAGO kon ook 2x langszij komen (via een afstandsschot en een owngoal).

Na de rust lopen we snel verder uit via Niels. Even later spat een afstandsschot van Viktor op de deklat. Voor zo een mooie trap, mag hij even later een strafschop verzilveren. Onze verdediging vangt JAGO zeer goed op, en ook de combinaties lukken als maar beter. Louis en Dimitar leggen met een tweede goal de eindstand van 2-7 vast.

Een mooie start en proficiat aan alle 14 spelers. Dit resultaat komt er omdat iedereen zijn taken uitvoert en voor elkaar werkt !!