Accommodatie

Tenstar Melle

Opstelling VC Zwijnaarde U15 A

Geen zonnetje vandaag, maar lichte motregen voor aanvang van de match. We mogen wel op de mooie pelouse van het A-veld van Melle spelen.

Deze week schieten we iets trager uit de startblokken, maar na een dik kwartier staat er toch de 0-2 op het bord. Vlak voor het einde van het eerste kwart kan Melle de aansluitingstreffer maken.

Maar ze laten het daar niet bij en ze blijven voetballend druk houden in het volgende kwart. Door combinatie van hun snelle spitsen en misverstanden in de verdediging/keepercommunicatie gaan ze op en over ons tot 3-2. Ondanks dat VC kan tegen prikken tot 3-3, maakt ook Melle nog een goaltje. Ruststand: 4-3.

Het derde kwart gaat heel gelijk, maar daar volgen in eerste instantie geen doelpunten uit. In de laatste 5 minuten van het kwart kan Melle wel 2x scoren (waarvan één strafschop), en VC mist een strafschop... 6-3.

Het laatste kwart speelt VC duidelijk hoger op het veld van Melle, maar keeper en doelkader houden ons van een goal. Twee minuten voor tijd kan er toch nog eentje binnen. Eindstand: 6-4

Mee te nemen naar de volgende wedstrijden: veel meer spelen op de korte passen en dat al van achter uit. Melle heeft laten zien dat dat werkt... zelfs bij achterstand. Deze match zijn we totaal niet in de buurt van 10 passen gekomen... hoogstens 2x aan 6 stuks...