Zwijnaarde
tel. +32 9 221 32 92

Opstelling

Onze eerste wedstrijd van het seizoen was tegen Gavere-Asper.

We begonnen sterk met al direct in de eerste minuut een mooi kans van Rigers en kort daarna van Otis.
Toch is het Gavere die na 5 min spelen op voorsprong komt.
Dit toch doordat onze achterlijn niet goed was opgesteld, waardoor de spelers van Gavere zeer gemakkelijk alleen voor onze doelman Seppe stonden.
Daarna blijven we mooi meevoetballen en hebben we onze kansen maar de doelman van Gavere was sterk en hield ze recht.
Gavere kon opnieuw scoren na een kleine misverstand in onze verdediging. 0 - 2. Tot overmaat van ramp scoren ze 1 min later weer: 0 - 3 voor Gavere.
Toch waren wij de betere ploeg maar konden we niet afwerken. Eén min voor het einde van het eerste kwart kon Rigers op aangeven van Anaïs een schot lossen vanop het middenveld knal tegen de netten 1 - 3.

Het 2de kwart was mooi en spannend voetbal aan beide zijdes. Het waren vooral de keepers die er voor zorgden dat er niet kon gescoord worden. Zo bleef het 1 - 3 voor Gavere.

Bij de start van het 3 kwart kwamen we toch meer opzetten en de één na de ander kans kwam opzetten.
Na 5 min spelen, werden we eindelijk beloond voor ons harde werk, op aangeven van Idriss kon Otis mooi binnen werken 2 - 3.
Nog geen min later kon terug Otis op aangeven van Mustafa na een paar mooie acties afwerken: 3 - 3 op het score bord.
We bleven er voor gaan en onze kansen werden bij elke aanval ook afgewerkt. Zo kon Otis op aangeven van nog eens Idriss en Mustafa de score naar 5 - 3 brengen. Zo stonden we verdiend voor.

Bij de start van het 4e kwart bleven we nog steeds goed en snel voetballen. Het mooie was ook dat al onze aanvallen startten bij onze achterlijn Anaïs - Kyenta - Canpolat. Zij zorgden er steeds voor dat de ballen mooi werden aangegeven naar de middellijn om zo verder naar voor op te schuiven. 2 min na de start was het al weer prijs. Mustafa scoorde op aangeven van Rigers 6 - 3 .
Het was zeer mooi voetbal om naar te kijken de ene aanval na de andere. 4 min later was het weer prijs, Otis met zijn 5de voor vandaag op aangeven van Ona 7 - 3 . Daarna was het Rigers op aangeven van Mustafa dat zorgde voor 8 -3 op het scorebord. Daarna speelde de keeper van Gavere gewoon de bal in Otis zijn voeten, die twijfelde geen seconde om te schieten en zijn 6de doelpunt van vandaag binnen te werken. 9 -3 voor VC. In de laatste minuten kon Gavere nog 2 keer scoren.

Het was een zeer leuke en aangename wedstrijd om naar te kijken en een zekere welverdiende zege voor VC Zwijnaarde!
Proficiat jongens en meisjes! We trainen verder op onze werkpunten en gaan door naar de volgende match!