Onbekend

Opstelling VC Zwijnaarde

De eerste echte oefenwedstrijd bood de mogelijkheid aan heel wat nieuwe jonge spelers om zich in de kijker te spelen.
Coach Van Acker bracht maar liefst 9 nieuwkomers aan de aftrap!

Op een niet altijd even perfecte grasmat, probeerden beide teams toch voor de voetballende aanpak te kiezen. VC kwam al snel voor via de gedreven Jonathan Lugho, die ook vorige zondag een goede indruk naliet. Halfweg de eerste helft kwamen de bezoekers langszij, na een knappe voorzet vanop rechts, mooi afgewerkt door De Neve Brian. Ondertussen was Anthony De Koker van het veld gestuurd wegens verbaal protest tegen de scheids. Mooie geste van Melle en de scheids, want VC mocht toch nog een 11e speler (Florian Petri) inbrengen. De eerste helft werd afgesloten met een 1-1 gelijkstand.

Meteen na de rust scoorde Wim Depauw de 1-2, maar de voorsprong was van korte duur. Aan de rust werd trouwens bij beide teams flink wat vervangingen doorgevoerd, waardoor het even zoeken was naar de combinaties. VC was toch de betere ploeg en kwam ook aan kansen via Afari, Depauw en Sesay. Op aangeven van de snelle Afari, scoorde Depauw zijn tweede van de dag. Vijf minuten voor tijd bracht StijnBral de eindscore op tabellen op aangeven van de gretig ingevallen Petri.
Al bij al een leuke oefenpot met een jeugdit VC dat verdiend de overwinning mocht claimen. Ook al is het vroeg om conclusies te trekken, maar het lijkt er nu toch al sterk op dat VC in de breedte zeker versterkt is!

Volgende afspraak, terugmatch Hofmancup aanstaande zondag thuis tegen Ertvelde.