10 augustus 2019 12:10

Accommodatie

Onbekend

In de poule-fase moest de U12 aantreden tegen KV Mechelen, Galatasaray Antwerpen en KSK Kieldrecht.

De eerste wedstrijd tegen KV Mechelen werd nipt verloren met 3-2. Hierbij werd aan bijna 100% afgewerkt. De kansen die we kregen waaiden er letterlijk in. Aangezien KV Mechelen zijn twee andere wedstrijden met 9-0 en 11-0 zou winnen was dit toch een mooie uitslag.

In de tweede wedstrijd tegen Galatasaray Antwerpen was het verloop evenwichter. Maar vooral door enkele goede reddingen van onze doelman konden we deze wedstrijd met 3-1 winst afsluiten.

Tijdens de derde wedstijd speelden we tegen de wind in en werden ook nog eens de hemelsluizen even helemaal open gezet. Maar dit weerhield de jongens er niet van om nog steeds degelijk voetbal op de grasmat te leggen. Met 2-1 winst verzekerden we ons van een 2e plaats in de poule.

In de kleine finale moesten we het dan opnemen tegen RC Mechelen. Hier werd er met twee helften van 9 minuten gespeeld. In de eerste helft hadden we een klein overwicht en konden we twee maal scoren. Onze doelman hield de nul op het scorebord. Na de wissel werd het iets moeilijker om tegen wind en regen de overkant te bereiken. RC Mechelen kon 1x scoren. Zo behaalde onze ploeg een mooie derde plaats op het tornooi in Sint Gillis Waas. In de finale won SK Londerzeel van KV Mechelen met 2-1.