3 oktober 2020 11:30

Accommodatie

Onbekend

Opstelling VC Zwijnaarde U11

Bij deze wedstrijd tegen Gavere hadden van in begin tot op het einde de meeste bal bezit.

we hebben deze wedstrijd gewonnen met  1 - 9 cijfers.

maar in het begin van de wedstrijd konden we zeggen dat gavere zeer goed mee speelde en ons weinig ruimte gaf.

het waren wel wij die de meeste kansen hadden maar afwerken zat er niet in.

het was pas laat in de eerste helft dat we de score konden openen Rigers scoorde op aangeven van Elliot.

De 0 - 1.

Bij de aanvang van de 2de helft ging het al heel wat beter vooraan en de kansen bleven komen zo kwam Matheo mooi opzetten van links en bediende Elliot die mooi afwerkt 0 -2 voor vc. een paar min. later was het weer het zelfde duo dat de 0 -3 op het score bord zette.

zo gingen we rusten met een mooi voorsprong.

Bij de start van de 3de helft was het alsof gavere niet echt meer mee voetbalde. al snel was het 4 de doelpunt gescoord. deze keer was het Matheo op aangeven van Elliot. 2 min. later was het al weer raak deze keer was het Yassin op aangeven van Elliot. was al de 3de assist voor Elliot. de aanvallen bleven maar komen van Vc. toch was er plot een uitbraak van gavere en konden ze scoren zo stond  de 1 -5 op het bord.

daarna begonnen de aanvallen van vc opnieuw zo kon Matheo zijn 2 de doelpunt scoren op al weer aangeven van Elliot. 1 - 6.

Daarna was het Anais die kon scoren op aangeven van Thibo. zo gingen we rusten met 1 - 7 score .

Bij de start van het 4de helft  kwam gavere trug goed opzetten en kregen we trug weinig ruimte. toch konden we nog 2 x scoren eerst Thibo op aangeven van Rigers en dan was Rigers zelf die scoorde op aan geven van Anais. zo lag de eind score vast op 1 - 9 .  wat we bij deze wedstrijd ook niet mogen vergeten is dat ons achterlijn Kyenta Yigit Anais ook zeer hard hun best en gedaan en ook bijna elke tegen aanval konden afstoppen.

was een mooi en aangename wedstrijd. en met 5 op 5 zijn we zeer goed bezig.