Accommodatie

Cmp: Hondelee 1 b

Opstelling

Deze tweede speeldag spelen we thuis tegen de buren van Merelbeke. Met quasi dezelfde ploeg als vorige week (Louis OUT, Lars IN) wordt om 10u de aftrap gegeven.

In de eerste helft rolt de bal vooral op de helft van Merelbeke. Maar dat resulteert in slechts één doelpunt (Niels). En net als vorige week kan de tegenstander op een diefje gelijk maken. Een ongelukkige terugspeelbal kan niet volledig weggewerkt worden. Meerdere doelpogingen van VC eindigen op of de deklat (Bram) of net naast. Ruststand: 1-1.

In het derde kwart komt Merelbeke vaker in de buurt van Tuur, maar voorlopig blijft de stand staan. En zoals de voetbalwet voorschrijft vallen dan de doelpunten aan de overzijde. Niels en Dimitar zetten VC op een mooie voorsprong aan het einde van het derde kwart.

Vlak voor affluiten mag Dimitar nog even invallen nadat Matisse met bal en al een sliding moet ondergaan. Hij bedankt met een extra doelpunt. Merelbeke kan in de allerlaatste minuut er ook nog eentje inleggen... eindstand: 4-2.

VC staat samen met Cercle Melle met 6 op 6. En volgend weekend moeten we naar... Cercle Melle !!