Voor onze 4de wedstrijd moesten we naar LS Merendree.

Voor de start van de wedstrijd had het al zeer veel geregend.

We konden starten net als de regen was opgehouden.

En wat voor een start vorig jaar hebben we hier verloren met 6 - 3 .

nu binnen de 1ste min was het al prijs bij onze eerste aanval op aangeven van Matheo kon Elliot de 0 - 1 binnen tikken.

bij de 2de aanval 1 min later was het al weer raak yigit speelde de bal van op rechts voor het doel  waar matheo mooi de 0 - 2 binnen schot .

en dit allemaal binnen de eerste 5 min. van een mooie start gesproken. daar na viel het tempo wat terug en was ook merendree wakker geschoten.

De kansen kwamen nu voor beide ploegen bij de vleet. maar het zware regen val maakte het voetballen moeilijk. net voor het einde van de eerste helft maakte merendree de 1 -2 .

BIj de start van de 2de helft en al zeer goed doorweekt kwamen we terug sterk opzetten en op aangeven van Rigers kon Elliot zijn 2de binnen tikken.  1 - 3 voor vc. het voetballen was steeds moeilijker aan het worden door de zware regen val.

we bleven wel steeds verder voetballen.

na de pauze en de start van het 3de kwart hebben we nog 5 min gevoetbald. maar dan beslist om de wedstrijd stopt te zetten.

er kon niet meer gevoetbald worden. de bal rolde zelf niet meer.

bedankt iedereen om er te zijn. op naar de volgende wedstrijd.