9 oktober 2021 13:30

Accommodatie

Onbekend

Opstelling VC Zwijnaarde U15 B

Na een weekje zonder wedstrijd (vanwege het slechte weer vorige zaterdagnacht), stonden we klaar op het veld van De Pinte. Alleen had de bond voor de twee wedstrijden van 13u30 geen scheidsrechters voorzien. Omdat de club geen twee scheidsrechters konden vinden, stelt het reglement dat de uitploeg als eerste een scheidsrechter mag voorstellen. Bert werd bereid gevonden om de wedstrijd te leiden. Waarvoor nogmaals dank.

Eenmaal de wedstrijd gestart, is die redelijk in evenwicht. VC heeft misschien iets betere kansen, maar de bal wil er niet onmiddellijk in. Uiteindelijk moeten we tot het tweede kwart wachten voordat Matisse een snelle counter wel succesvol kan afronden. Even later kan ook Senne doorzetten en een goal maken. 0-2 bij de rust.

Na de rust blijft het spelbeeld gelijk. Deze maal is het Jasper die de score uitdiept tot 0-3. Maar in het laatste kwart komt De Pinte veel meer druk zetten en wordt er bij VC met net iets te weinig kalmte verdedigd. De Pinte kan met 2 doelpunten terug aansluiten voor een spannend match einde. Door de hoge pressing van De Pinte kan Niels uiteindelijk 1x voorbij de buitenspel spurten en de eindscore vastleggen op 2-4.